sâmbătă, 30 iulie 2011

Sugestii de la Sport Therapy!

Tuturor ne sunt cunoscute clasele de aerobic, orele de fitness sau jogging-ul!
Insa, putini stim cum trebuie sa lucram cu adevarat, ce pozitii sa adoptam pentru o postura corecta atat in timpul executiei cat si dupa incheierea sedintei, sa facem diferenta intre durerea musculara care, de cele mai multe ori se instaleaza in urma lucrului pe fond de oboseala(musculara) si febra musculara care (din punctul meu de vedere) arata ca am lucrat muschiul si nu doar am eliminat cateva sute de grame de lichide, ce echipament necesita un practicant si mai ales cat efort trebuie sa depunem.Toate aceste raspunsuri le veti gasi in centrul nostru si va putem spune ce tip de activitate va este util.Astept intrebarile voastre la adresa de e-mail office@sporttherapy.ro si astept sa va inscrieti la orele de Pilates, Step aerobics, Abd gym, Fitball, Terapie posturala si multe alte tipuri de activitati fizice.


Nu uita, sanatatea ta conteaza!

Particularitati ale folosirii exercitiului fizic in diferite afectiuni.

REGULI:
Programele de exercitii sa fie flexibile si sa permita practicantilor o autoevaluare a progresului.
Individualizare si varietate in exercitii.
Prin programele de exercitii sa se ajunga la formarea unor deprinderi folosite in scop cotidian.
Ideal ar fi ca sedinta sa aiba o durata de 40-50 minute si pe langa terapie prin  sport, practicantul sa beneficieze de masaj si consiliere.
Asadar ,ai grija ce tip de miscare aloci si cat!
                                  Sanatatea ta conteaza!

vineri, 22 iulie 2011

Pune exercitiul fizic la loc de cinste!

Diabetul, osteoporoza, hipertensiune arteriala, obezitate, dereglari hormonale, cifoza, spasmofilie, lordoza, tulburari ale sistemului nervos........toti acesti termeni ne sunt cunoscuti sau majoritatea stim despre ce este vorba.
Cauze? Multiple sau necunoscute! Mod de tratare? Multi dintre voi vor spune cu ajutorul medicamentelor insa Sport Therapy spune ca nu exista medicament in lumea asta care sa inlocuiasca miscarea!
Indiferent de deficienta sau afectiunea pe care o aveti noi va recomandam centru de terapie prin sport exclusivist care previne,  ajuta, imbunatateste, regleaza, amelioreaza sau trateaza stare dvs de sanatate.Garantat!Intra pe site-ul Profita acum.ro si beneficiezi de o reducere substantiala la oricare din sedintele noastre.

        Te asteptam!

miercuri, 20 iulie 2011

Slabeste sanatos!

Multe femei incearca dietele''minune'' care te ajuta sa slabesti 7 kg in 4 zile si putine stiu ca acest lucru dauneaza.
Ei bine,ce trebuie sa stim e ca un corp sanatos,frumos,lucrat si zvelt il castigam in timp,cu multe ,multe ,multe sedinte de miscare si o alimentatie sanatoasa.
Dietele trebuie sa contina cate putin din fiecare si nu asa cum auziti de la vecina sau varul mamei ca azi mananci o frunza de cais,maine bei zeama de la varza fiarta si mai bei o cana de apa poimaine.
Nu exista asa ceva!
1.Respecta cele 5 mese pe zi
2.Fiecare masa sa dureze 10-15 minute
3.Calculeaza-ti alimentele estimativ si gandeste-te ca daca ai consumat 2000 kal,trebuie sa mergi sa faci miscare pentru ca o parte din ele sunt arse de organism in repaus,o parte de creier iar restul se transforma in rezerve;ei bine, tu vei merge la sala pentru a arde intre 500-800 cal /zi.
4.Consuma lichide in functie de greutatea ta si inmultestecu 30
5.Daca  iti este foarte greu sa incepi un regim,Sport  Therapy iti promite ajutor

         Sanatatea ta conteaza!

luni, 18 iulie 2011

Incepeti saptamana cu miscare

Multi dintre noi spunem: ''nu, lasa ca incep de maine sa tin cura'' sau ''hmm azi e luni hai ca merg maine la sala'' sau ''nu nu nu azi sub nici o forma nu merg la alergat am prea multa treaba''!!!
Exclus!
Daca vrem rezultate,trebuie sa ignoram scuzele.Sport Therapy  incepe programul de la orele 7:30 pana la orele 21:30 asa ca ai de unde alege...Miscarea inseamna sanatate,sanatatea inseamna frumusete iar Sanatatea ta conteaza!


              Te asteptam!

Nu incerca acasa! Incearca la Sport Therapy

De acum, Sport Therapy iti aduce o sedinta/saptamana, metoda de relaxare analitica Jacobson, metoda ce consta in contractarea si relaxarea alternativa a unei singure grupe musculare intr-un interval de cateva secunde si trecerea progresiva catre alta grupa.Totul se produce mental,sunt necesare cunostintele dobandite asupra corpului uman(e nevoie de documentarea anatomiei omului), numai la ordinul verbal al specialistului.
Beneficii pentru: stres, atacuri de panica, anxietate, depresie,tulburari comportamentale.
                   Va asteptam!
                                       Sanatatea ta conteaza!

duminică, 17 iulie 2011

Miscarile perfecte pe timp de canicula!

Cu siguranta ca nu ai nici cel mai mic chef sa iesi pe caldura asta la alergat sau sa mergi la sala.Iata ce poti face in primele 10 minute de cand te-ai trezit:
-bea un pahar de apa,mergi la dus,revino in camera
-stai cu picioare departate, bratele indoite, mainile pe solduri, aplecarea capului si extensie cu arcuire(exerseaza in timp ce numeri pana la 16); daca ai ceafa relaxata crede-ma ca toata ziua vei simti o stare de comfort
-pastreaza-ti pozitia de stand departat,roteste umerii inainte-inapoi pana simti ca te-ai dezamortit
-stand,bratele intinse in continuarea capului, intinde-te spre tavat pana eliberezi tensiunea din coloana acumulata pe perioada somnului(datoriata posturii incorecte,pernei prea pufoase sau prezenta unei deficiente usoare-de aceea simtim acele ''dureri de spate'')
                        Sa ai o zi frumoasa!

luni, 11 iulie 2011

5 motive pentru care trebuie sa practicam exercitiile fizice

Dezechilibrul pe care il simtim pe plan mental-spiritual este probabil cea mai complicata si incitanta problema careia trebuie sa-i facem fata. Nimeni nu este scutit, desi exista diferite grade de manifestare.De accea, va propun sa practicati exercitii fizice pentru tratarea /combaterea, mentinerea starii de sanatate.In acest fel ,vom gasi libertate,imagine de sine crescuta si putere de munca.Sportul are extrem de multe calitati iar cea mai importanta calitate este sanatatea .
  1.  Reduce grasimea organismului si controleaza obezitatea stimuland enzimele care ard grasimile. 
  2. Creşte puterea si eficienta inimii . 
  3. Îmbunatateste circulatia muschiului cardiac. 
  4.  Efecte endocrine- creste cantitatea de hormoni anabolizanti cum ar fi STH-insulina- testosteron, scazand riscul de osteoporoza si crescand libidoul.
  5. Beneficii psihologice- scade anxietatea, creste increderea in sine si da o stabilitate emotionala.

vineri, 8 iulie 2011

Sport

De cele mai multe ori, pentru durerile corpului uman medicii recomanda medicamentele.
Fie ca durerea ta este de natura fizica, psihica sau emotionala, Sport Therapy iti recomanda un program saptamanal de exercitii  fizice pentru combaterea stresului,pentru durerile/crampele musculare,exercitii cu actiune pozitiva asupra aparatului cardio-respirator,vascular,digestiv.Urmareste-ne in aceasta perioada si noi te voom ajuta!

joi, 7 iulie 2011

Sanatate

Cu siguranta sunt momente in viata ta cand stresul te atinge, problemele iti ocupa tot timpul, ba mai mult simti nevoia de ajutor.
Nu uita! Sport Therapy va fi intotdeauna aici pentru tine pentru ca sanatatea ta conteaza!

De retinut

Sport Therapy va reaminteste de  importanta celor 5 mese pe zi! Nu uitati ca alimentele sunt cele mai importante in mentinerea starii de sanatate.

Terapie posturala

 Sport Therapy va asteapta la sedinta de tarapie posturala, benefica sanatatii tale.