duminică, 18 noiembrie 2012

Intotdeauna da rezultate!!!

Revin la un subiect delicat poate pentru unele persoane si anume lipsa exercitiului fizic ca mod de viata, ca pastila de sanatate, ca frumusete corporala si intretinere mentala.... Haideti sa lasam scuzele deoparte, nimic nu poate fi mai placut decat starea de dupa efortul fizic sustinut, eliberarea de hormoni, sentimente combinate de care putem avea parte chiar in propria casa! Timp insuficient pentru spalat, calcat, copii, serviciu, evenimente importante, etc..plus o sedinta la clubul sportiv din apropiere, asa ca putem fi inventivi: avem o sotie/ un sot/ iubit/iubita de ce sa nu ne miscam? De ce sa nu creezi placere in cateva zeci de minute, suficiente si pentru a-ti mentine un tonus muscular, experimenteaza facand exercitii in timpul actului cu partenerul/a, foloseste greutatea corpului....este mai mult decat suficient! Exemple de exercitii: la libera alegere, se va tine cont de urmatoarele calitati- mobilitate articulara, forta, rezistenta.

Sanatatea ta conteaza !!!!

luni, 12 noiembrie 2012

Suplimente alimentare, inventie buna sau nu!


Aseara, s-a discutat public despre suplimentul nutritiv: actiuni, beneficii.... trebuie luat in calcul faptul ca suplimentul nu va inlocui NICIODATA mancarea ori vreo masa din timpul zilei....de preferat sa evitam astfel de ''prafuri'' in detrimentul alimentelor!!
Indiferent de modul in care doresti sa arati(slab/ musculos) , ia aminte ca sanatatea ta e mai importanta decat orice corp sculptat din lume, o poti face mancand alimente naturale si mareste programul intr-un cadru sportiv, danseaza, alearga, mergi pe jos de acasa spre locul de munca....REGULA DE AUR: MANANCI 2000 CALORII/ZI, FA UN EFORT FIZIC CARE VA CONSUMA 800-1200 CALORII IN ACCEASI ZI
Sanatate tuturor !