joi, 12 ianuarie 2017

Mâncatul și slăbitul

Cu ceva timp în urmă, s-au făcut studii ce au demontrat ca mâncatul în fața oglinzii.....slăbește :)
Hai să înțelegem de ce? Ești de acord să încerci și tu? Pregătește un iaurt, o lingurița și câteva nuci pe o parte și cumpără un Hamburger gata făcut de la Mc'donald să zicem, pe de altă parte:)
Bun.
Privește-te în oglindă în timp  ce consumi produsele? Ce vezi? Ce îți place mai mult?
Așa-i  că iaurtul arată delicios? Și se poate mânca cu atâta finețe?
Pe când hamburgerul e dizgratios, murdărește, chiar și în oglindă se observă ce urâți suntem când îl consumăm( exagerez un pic metafora, înțelegeți ideea).
Studiul a fost făcut între tort de ciocolata și salată din fructe! Știți răspunsul nu-i așa?
Ia atitudine începând din dimineața asta! Fii sănătos, sănătatea ta contează!
Poftă bună :)

marți, 3 ianuarie 2017

Viziunea "practicantului"

Buna dimineața, la mulți ani tuturor!
Azi e despre ea...femeia ce iubește sportul, sau mai bine zis femeia ce vrea sa arate intr-un fel. In acel fel ca tipa de pe coperta, ca cea care pozează la balcon cu fesele ferme, ori ca tipa care merge la sala de la scara vecina si e super fibra.
Ei bine, daca si tu te regăsești in aceste dorințe permite-mi sa iti spun vreo doua, trei lucruri deloc frumoase :
- Mușchii nu cresc peste noapte ca nu e pâine la dospit....da, e adevărat remodelarea se face in 8-9 luni de zile, nicidecum in 8-9 saptamani ca in reclame.
- Daca nu ai un istoric de sportiv si te apuci sa slăbești doar prin alimentație da, ti se vor lasa fesele, pieptul, abdomenul inferior si ghici ce si brațele mai exact zona apropiată axilei.
- Sa uiți ca daca faci sport ai voie orice mâncare, oricât si oricând mai ales când vrei sa se vadă fibra musculară "striată" iti spun si de ce....vecina pe care tu o urmărești si are acei mușchi la vedere la care tu visezi afla ca da bani grei pe stat in sala mai mult de 40 minute, pe alimentație extrem de bine pusă la punct, cu 7 mese, evident regulate din care 3 sunt proteina vegetală nu hălci de porc,plus extra hidratare, ca sa nu mai vorbim de shake urile care si ele costa.
   Așadar, creeaza-ti un buget pentru 2 antrenamente de sport pe zi / 3 zile pe saptamana, buget pentru echipamente si un alt buget pentru alimentație.
Mult succes, stabilește targhete de atins pentru ca sănătatea ta conteaza!