vineri, 9 septembrie 2011

Familia, o minune sau un chin?!

Cand auzim cuvantul familie ne gandim la un sot, o sotie si minim un copil.Pentru a privi familia ca o minune trebuie sa aiba sanatate, intelegere, respect si iubire.Cuvinte grele nu-i asa?Toate acestea pot fi adevarate atunci cand exista interes.Interes fata de partener/a, copil, casa, mancarea pusa pe masa, timpul petrecut la munca, etc.Ce se intampla atunci cand ambii parinti se zbat sa aduca un venit lunar si copilul ramane singur? Cum reactioneaza sotia cand are nevoie de atentia sotului insa acesta sta peste program? Care sunt reactiile sotului cand sotia ofera timp nelimitat copilului si acesta se simte neglijat?Acestea sunt putinele motive care duc la formarea unei familii chinuite.
Oricare ar fi motivele de cearta trebuie sa stiti un lucru: inainte de a deschide un subiect delicat, de a reaminti o discutie mai veche, nu uitati sa respirati profund, poate chiar sa faceti exercitii pentru respiratie pentru ca un creier oxigenat e un pas spre o viata minunata.
Cum puteti face asta? Sportul este solutia! Facut regulat, problemele create de sot/ sotie/ copil vor deveni mici fleacuri, sanatatea va fi prezenta, intelegerea va exista la orice ora, sentimentul de respect  si chiar iubire se vor intari.
Sanatatea ta conteaza asa ca apreciaza, iubeste fiecare moment iar sansele catre o viata minunate cresc odata cu familia ta!

Va doresc mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu