marți, 23 iunie 2015

PERSONAL TRAINING, LA MODA SAU O NECESITATE?

Ce inseamna de fapt antrenamentele personale?

Sunt clase sportive, diversificate de catre specialist pentru a atinge toate obiectivele practicantului in scurt timp, a-l ajuta sa mentina ce a reusit si a-l sustine pe termen lung sa pastreze si sa foloseasca corect informatiile legate de corpul sau, postura, executie, etc...
Mai pe scurt, antrenamentul personal inseamna o prietenie intre specialist si practicant  (zilnic sau ocazional, dupa caz), unde practicantul il ''uraste '' pe specialist o perioada scurta de timp si il '' iubeste'' tot restul vietii!
NU.NU ESTE O FITA SA AI ANTRENOR PERSONAL, E NECESAR!
Asa cum la medic mergem pentru a depista un diagnostic, apoi luam singuri medicamentele prescrise, ei bine la fel se intampla si cu sportul. Avem nevoie de un indrumator, un profesionist care sa ne ajute sa executam corect, sa ne miscam in timp ce respiram, sa mentinem o postura corporala corecta, sa fim sanatosi, sa stim ce implica efortul si ce nevoi avem.

Recomandarea mea: cauta un specialist in activitati fizice, un antrenor, un profesor de educatie sportiva, asigura-te ca e ceea ce ai nevoie, lucrati impreuna minim 6 luni, cere sfaturi, cere ajutor, atinge-ti obiectivele, asigura-te ca e acolo pentru tine oricand si multumeste-i pentru ce te invata!
Pentru ca sanatatea ta conteaza:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu