duminică, 28 februarie 2016

Scapa de kilogramele in plus rapid

Buna dimineata, cam astea sunt titlurile din ultimele luni pe retelele de socializare: daca bei aceasta licoare ai abdomenul plat....sau, 5 trucuri ca sa slabesti rapid....sau, iata cel mai bun remediu sa slabesti...sau, produsul minune care te face fit!
Ei bine, fals!!!
Nu exista nici alimentul minune, nici ora minune, nu exista nimic minune cand vine vorba de sanatate si frumusete!
Exista insa tratamentul perfect pentru o viata sanatoasa, o alimentatie optima fiecarei persoane si exista sportul pentru un trup bine conturat , cu putin tesut adipos si multa masa musculara.
Nu e usor, e al naibii de greu, doare, ai febra musculara, trebuie sa ai 100 minute disponibile saptamanal, ai nevoie de disciplina si deschidere catre schimbare. Cu alte cuvinte, ca sa ai o greutate optima varstei, inaltimii si tipului constitutional iti trebuie pasiune, dorinta, incredere, vointa, timp si un buget minim.
Cauta-le in tine, uita-te in jurul tau si atinge-ti obiectivele, depaseste momentul in care te plangi ca nu slabesti dar de fapt nu faci nimic pentru asta, treci peste clipele in care amani sala pentru prajitura, copil, sedinta de la birou si alte scuze.....Tu esti piesa de apreciat, tu ai puterea de schimbare, tu iei deciziile in bucatarie nu sotul, nu amantul, nu copiii, nu vecina! Tu esti stapanul corpului tau!
Sanatatea ta conteaza !

PS: pentru orice ajutor poti apela la specialistii nostri in nutritie si antrenamente adaptate:
- 0727544311
- office@sporttherapy.ro
- Sport Therapy Center vis a vis de mall Vitan (cladire Vitan Business Center)




         

                     

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu